::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #FBFBFB; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #EEDCFF; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; }

Members

Feb 14, 2012

NEW ITEM: Diaper stacker

Antara design Diepers stacker...Say no pada pampers yang selalu dipunggah..mudah ..jimat space..hanya gantung ditombol pintu..atau dinding...
cute kan...berminat tak?


Butterfly + Stripe 
Sale Price : Rm 32

flower + Zipper
Sale Price : Rm 32


Yang ni dah di chop oleh my boy..coz dia berminat pulak..dah disimpannye pampers dia dalam tu...suka la tuuu




Butterfly + Stripe +Zipper
Sale Price : Rm 32
Order by Izz ZiQri Noorriyanti
Butterfly + Stripe cun tak? Its a boy ? Its a girl? unisex


Plain Red+ Stripe +Zipper
Sale Price : Rm 28


ni antara yang telah di order oleh kawan masa studi dulu...dia mintak color merah untuk bb boy dia...request dieper pouch skali...

yang ni nak hadiahkan buat customer yang ambil pakej photography ngan hubby dulu..Tahniah dia dapt bb gurl...tak der pnky pinky la pulak...

***Kalau dah baca Jangan lupe Komen n Like yer..***

3 comments:

  1. colourful.... suka yng merah menyala tuh

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Tinggalkan Komen anda Disini yer

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...