::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #FBFBFB; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #EEDCFF; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; }

Members

Jun 10, 2012

Menjenguk blog...Rinduuunyeee (Google Quilt dululah)

lamanye tak update blog ni..bukan aper tuan rumah ni sibuk dengan hal lain mesin jahit pun tengah berehat sebb tuan nye kene tumpukan perhatian kat design album..en hubby dah bising sebb job dia tebengkalai..
untuk kali ini tuan rumah cuma buar reseach kat google..bila ada masa baru nak stat project balik..kali ni tuan rumah reseach ape erkkk? nak tau ?
niha...research nak buat quilt lah....link nye kat web
 Tutorial kat cni sangat membantu http://quiltingtutorials.com/..













***Kalau dah baca Jangan lupe Komen n Like yer..***

1 comment:

Tinggalkan Komen anda Disini yer

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...