::-webkit-scrollbar { height:12px; width: 12px; background: #FBFBFB; } ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #EEDCFF; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; }

Members

May 7, 2012

GIVE AWAY(GA)



JOM JOIN LoveDoIt


Asslamualaikum....
Sempena dengan besday boy anak saya ..saya bermurah hati untuk pembaca blog saya...
Jom Like page saya..sertai saya untuk GA kali ni..

SYARATNYE MUDAH SANGAT...


  1. PROMOTE my blog melalui ape jua cara..samada share,Ceritakan Giveaway kat blog korang  DAN Follow my Blog
  2. Nyatakan kenapa anda berminat dngn GA INI
  3. Komen yang terbaik untuk update blog saya

SENANGKAN...CUBA LA MANE TAU ANDA BERTUAAHH !!!...
 Jangan Lupa tinggalkan komen selepas ikuti semua syarat2 diatas..sebab senang Empunya GA  nak mengintai kt blog korang
Tarikh Tutup "SEMINGGU" dari tarikh GA ni lancarkan...
Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti anda yerk..jangan sedih kalo tak menang...nanti cuba lagi...


Ni la hadiahnye...Piramid Pouch yang saya jahit sendiri tau..fabric printed kesayangan saya..





kepada yang tak tahu cam ner nak copy saya nye ayat ayat kat atas tu  cuma highlite kan semua tekan CTRL +C ...Pegi ke blog anda tekan CTRL +V....easykan..



***Kalau dah baca Jangan lupe Komen n Like yer..***

22 comments:

  1. dah join..
    http://fitrahbonda.blogspot.com/2012/05/jom-join-ga-lovedoit.html

    tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Fitrah bonda sebab join GA ..kita tengok sape yang kne nanti yerkkk

      Delete
  2. Cik Nur Join..!

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/05/jom-join-ga-love-do-it.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq amani promote...akak sangat2 teruja

      Delete
  3. saye JOIN tau =) harap harap ade rezeki .

    http://iza-zaty.blogspot.com/2012/05/giveaway-from-lovedoit.html

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum . sy join yee :)

    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2012/05/jom-join-lovedoit-ga.html

    ReplyDelete
  6. Cantekkknyeeee..cute memang tertarik!!!

    ReplyDelete
  7. Saya join :)
    http://eynateddy.blogspot.com/2012/05/ga-comel-lovedolt.html

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. http://gulahatimama.blogspot.com/2012/05/giveaway-from-lovedoit.html

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. saya join.
    http://chebethomekbong.blogspot.com/2012/05/jom-join-ga-dari-love-do-it.html

    ReplyDelete
  12. http://jomcontestgiveaway.blogspot.com/2012/05/jom-join-lovedoit.html

    dah joint... :-)

    ReplyDelete
  13. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/05/giveaway-from-lovedoit.html

    ReplyDelete
  14. yay! join!

    http://loladelova.blogspot.com/2012/05/jom-join-lovedoit.html

    ReplyDelete
  15. dengan lafaz..bismilahirohmanirohim
    nur join
    http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/05/love-do-it.html
    salam kenal

    ReplyDelete
  16. tq semua yang join..tuan tanah nk inform kan duenya tinggal 3 hari jer untuk tuan tanah umumkan WINNERNYEEE...TAK sabar nk post untuk yng bertuah..disebabkan ni GA yang 1st dibuat jadi Piramid Pouch akan diberikan kepada 3 pemenang bertuah erkkk..

    ReplyDelete
  17. wahh terharu selepas terjah blog kawan kawan yang join...sangat sangat terharu ddengan komen komen yang baik..semuanye best bestt..

    ReplyDelete
  18. sempat lg x nak join??

    http://winnersjourney.blogspot.com/2012/05/jom-join-lovedoit.html

    thanks

    ReplyDelete

Tinggalkan Komen anda Disini yer

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...